CZ-logo lime achtergrond-cmyk.png

QUARANTAINEKUNST

GENIET VAN KUNST, JUIST NU! 

Datum

Doorlopend

Aanvang

n.v.t.

Locatie

Zoetermeer

QUARANTAINEKUNST

Kom coronaproof kunst bekijken achter het raam, in de tuin of op het balkon! Kunst op minimaal 1,5 meter afstand zichtbaar vanaf de openbare weg: dat is Quarantainekunst. Je komt op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest en je ziet dingen die je nog nooit eerder zag.

 

Dit Haagse concept komt naar Zoetermeer en er worden hiervoor nog ramen gezocht! Wil jij graag kunst achter jouw raam tentoonstellen? Meld je dan nu snel aan! Kijk voor meer informatie op de website www.quarantainekunst.nl.

OPENING QUARANTAINEKUNST

Daniella van Bergen nodigt u uit om een kijkje te nemen bij het regiobrede project Quarantainekunst, waarbij de wijk een openluchtmuseum is en je straat een galerie.

 

Vrijdag 17 juli 2020 om 12.00 uur opent wethouder van cultuur Robin Paalvast in de tuin bij De Bakkerswinkel Zoetermeer, samen met Zoetermeerse kunstenaar Wille Vaskimo, dit regiobrede kunstproject. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Vanaf 1 juni zijn de eerste kunstwerken vanaf de straat goed zichtbaar en kunt u met de digitale routekaart door de regio genieten van allerlei kunststijlen vanaf de openbare weg.

 

Tijdens het persmoment wordt het kunstwerk van kunstenaar Wille Vaskimo onthuld en kunt u met een routekaart een rondje lopen door de Dorpsstraat. Zo komt u langs enkele kunstwerken achter het raam. Hierbij kunt u in gesprek gaan met desbetreffende kunstenaars. Rond 13.00 uur zal deze perskunstroute beëindigd worden bij Terra Arts Projects in de Dorpsstraat.

OMDAT STILZITTEN

GEEN OPTIE IS

  • Facebook - Floravontuur Promotie Zoetermeer
  • Instagram - Floravontuur Promotie Zoetermeer

Volg de CultuurZomer ook online!